Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Completa agenda d’activitats per a abril i maig a Vilafranca

Els mesos d’abril i maig arriben a Vilafranca carregats d’activitats per a tots els gustos i edats. Cinema, literatura i música centren la programació d’aquest mes d’abril. Així mateix, durant el mes de maig, el municipi acollirà la rogativa a l’ermita de Sant Miquel de la Pobla del Bellestar, diferents presentacions literàries i una exposició pel 40 aniversari del CF Villafranca.

A més, durant els dos mesos la Tourist Info realitza descomptes en la compra de llibres publicats per l’Ajuntament de Vilafranca i altres entitats. D’altra banda, cal assenyalar que continuen les visites guiades al Museu de la Pedra en Sec, l’Església i l’Ajuntament i que fins a l’1 de maig pot visitar-se l’exposició “Ellen Tries- Teixint complicitats, compartint reptes de futur entre Tunísia i Els Ports” en les Sales Gòtiques de l’Ajuntament.