Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

La Unió Musical de Vilafranca estarà el 29 d’abril en el Certamen Provincial de Bandes

La Unió Musical de Vilafranca participarà el diumenge 29 d’abril en la 41 edició del Certamen Provincial de Bandes de Música que tindrà lloc en l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló. La formació dirigida per Pau Monfort actuarà aproximadament entre les 12.30 i les 13 hores dins de la Segona Secció.

Amb la Banda de Música de Vilafranca competiran en la mateixa secció la Unión Instructivo Musical “La Esmeralda” d’Almassora, la Unión Musical y Cultural de Altura, la Sociedad Musical y Cultural Otobesa de Jérica i l’Associació Musical Artística Nulense de Nules.

Les obres que interpretarà la Unió Musical de Vilafranca seran el pasdoble “Sofia”, creació del propi director, l’obra obligada “Castelló suite simfònica” de Bernardo Adam Ferrero i “Tres fanfàrries per a orquestra” de John Adams com a obra lliure.