Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Més de 200 inscrits al Congrés educatiu de Vilafranca

Aquest dissabte la Casa de la Cultura de Vilafranca acull una nova edició d’Educacció, que enguany se celebra amb el lema “Si arriba al cor, arriba al cap”. La jornada, impulsada pels docents del col·legi Blasco de Alagón i l’institut del municipi i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i del Cefire de Vinaròs, està dirigida a professors, així com a pares i mares interessats en el tema.

Durant tot el dia es duran a terme diferents xarrades i ponències sobre els models educatius i les formes d’aprenentatge dels xiquets i joves. Així, a les 10.00 hores començarà la ponència “Espais d’aprenentatge” impartida per Siro López, a les 12.00 hores la xarrada versarà sobre “Nous models organitzatius” i la duran a terme membres de l’Escola el Sol i la Lluna (Castellar del Vallés) i l’IES Jaume I (Borriana).

Ja a la vesprada, es realitzaran comunicacions simultànies dirigides a primària. Seran “TIL (Programa Integral de Llengües)” a càrrec del col·legi de la Vall d’Alba, “Si vols pots. Per una educació inclusiva” del CPEE Castell Vell, CEIP Tombatossals, CEIP Pintor Castell i CPEE El Somni, i “Valorem l’Educació Plàstica. Experiència d’aula” per Irene Martí Tugal. Quant a les comunicacions dirigides a secundària estan “Booktrailer com a experiència educativa interdisciplinària” de Sanja Dabic, Beatriz Aledón i Lledó Queral; “No estàs sol: una experiència educativa a través de la música” per Inma Bellés i Maria Gimeno i “A la recerca del tresor que portem dins. L’aula de secundària vista des de l’Educació Social” per Caterina Monfort.

La jornada acabarà amb la ponència “El nostre cervell prefereix aprendre jugant” dirigida per Eva Forcadell. Aquesta última xarrada està oberta al públic.

Cal assenyalar que en l’acte d’obertura del congrés s’espera la presència del conseller d’Educació, Vicent Marzà.