Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Dia literari a Vilafranca

Dissabte passat dia 21 Vilafranca va celebrar el Dia del Llibre amb una completa agenda d’activitats centrades en la literatura. Així, el protagonista d’enguany ha sigut Julio Verne i l’obra “La Volta al món en 80 dies”. Entre les activitats celebrades es troben les organitzades per la Biblioteca Municipal com la projecció de la pel·lícula “1956” i un col·loqui-debat sobre ella en finalitzar.

Així mateix, el restaurant l’Escudella va tornar a celebrar el seu tradicional sopar gastro-literàri. Divendres i dissabte veïns i visitants van poder gaudir d’un menú compost per plats pensats especialment per a l’ocasió.

Dia literari a Vilafranca