Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca millorarà el col·legi amb Edificant

L’Ajuntament de Vilafranca s’ha acollit al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana amb l’objectiu de millorar alguns aspectes del col·legi Don Blasco de Alagón. La regidora d’Educació, Silvia Colom, ha explicat que es construiran unes noves condícies exteriors en el pati, una necessitat que s’ha plantejat en els últims anys. Una altra de les millores passarà per l’eficiència energètica. Se substituiran 600 lluminàries per tecnologia Led. D’aquesta manera l’estalvi energètic serà notable en les instal·lacions educatives.