Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Dos vilafranquins Premi Ciutat de Castelló

-Ricard Pitarch Garcia i Ferran Arasa Gil reben els guardons

Dos vilafranquins: l’arqueòleg Ferran Arasa Gil i el botànic Ricard Pitarch García han sigut guardonats amb el Premi Ciutat de Castelló en un acte en el qual Violeta Tena ha sigut l’encarregada de llegir el Pregó del Llibre.

Ferran Arasa Gil ha sigut guardonat amb el Premi Ciutat de Castelló d’Humanitats, mentre que Ricard Pitarch Garcia ha rebut el Premi Ciutat de Castelló de Ciències Experimentals I Tecnologia.

L’acte de lliurament s’ha celebrat en el Teatre del Raval de Castelló amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco i el conseller d’Educació, Vicent Marzà.

L’Ajuntament de Vilafranca ha transmès l’enhorabona del poble als dos guardonats. En l’acte s’ha destacat el valor dels premiats per enriquir la cultura de la ciutat de Castelló. L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha assenyalat que “és de justícia que es reconega l’esforç per la recerca i divulgació que han realitzat i segueixen realitzant tots dos des de les seues facetes d’arqueòleg i botànic”.

Dos vilafranquins Premi Ciutat de Castelló