Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Xarrada sobre les ajudes Leader a Vilafranca

La Mancomunitat Els Ports ha acollit una jornada informativa sobre les ajudes dels Fons Leader duta a terme pel Grup d’Acció Local Altmaestports Leader. La jornada, que va comptar amb l’assistència particulars, empresaris i autònoms, va estar dirigida per l’alcade del municipi, Óscar Tena; el president del grup, David Vicente Segarra; i el gerent del mateix, José Antonio Cruz.

Durant la jornada es va explicar l’ordre de la base d’ajudes Leader,13/18 del 10 d’abril i es va donar informació sobre el tipus de projectes i empreses que poden optar a les mateixes, així com els terminis benvolguts per a demanar-les. A més, es va informar sobre el treball que realitza Altmaesports Leader.

Xarrada sobre les ajudes Leader a Vilafranca