Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Asfaltat de la pista del Pla de Mosorro

L’Ajuntament de Vilafranca ha executat l’asfaltat d’un tram de pista del Pla de Mosorro. S’ha pavimentat un tram de 800 metres que se sumisca al ja asfaltat. L’Ajuntament de Vilafranca ha rebut una ajuda de 33.000 euros de la direcció general d’Emergències de la Generalitat Valenciana. Les ajudes es van sol•licitar per a reparar desperfectes i realitzar millores després de les pluges i nevades d’anys anteriors.

Des del consistori s’està invertint any rere any en la millora de pistes i camins rurals del terme municipal. En aquests moments ja s’ha redactat el projecte d’asfaltat de la pista Bovalar-Els Mollats, amb 4 quilòmetres de longitud. En aquest sentit s’estan cercant ajudes econòmiques per a executar la pavimentació.

Asfaltat de la pista del Pla de Mosorro