Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

El 16 i 17 de juny es disputarà la IV Volta Ciclista a Vilafranca

- La prova, de categoria cadet, està organitzada pel C. C. Picaio

El Club Ciclista Picaio ha desvetlat, a través de les xarxes socials, el cartell de la IV Volta Ciclista a Vilafranca, VI Memorial Jofre Grau Biosca. La competició de categoria cadet tindrà lloc el cap de setmana del 16 i 17 de juny.

La primera etapa, Vilafranca- Castellfort, es disputarà el dissabte amb 60 km de recorregut. L’eixida serà a les 16.30 hores de l’Ajuntament de Vilafranca. Els ciclistes, després de completar un circuit urbà per la localitat, es dirigiran cap a Portell. Hauran de superar la Creu del Gelat i Sant Pere de Castellfort abans de creuar la meta de Castellfort. Serà al voltant de les 18.10 hores.

L’eixida de l’etapa del diumenge es donarà a la Plaça de Castellfort. 58 km esperen als ciclistes que faran un primer pas per la meta de Vilafranca i després afrontaran el Coll d’Ares, l’Alt de Benassal i tornaran a Vilafranca per la CV-167. La seua arribada a meta està prevista al voltant de les 12.45 hores.

El Club Ciclista Picaio compta per a aquesta edició, a més del suport d’entitats privades, amb la col·laboració dels ajuntaments de Vilafranca, Castellfort, Portell i Benassal.