Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Jornada de benvinguda del Capsigrany 2018

Des d’avui fins al diumenge Vilafranca acull una nova edició de la Mostra de Teatre Capsigrany que arriba ja a quasi vint edicions. Tal és així, que des de fa dues dècades el certamen porta fins a un municipi de poc més de 2.300 habitants a algunes de les millors companyies teatrals a nivell nacional. Cal assenyalar que durant el cicle es combinen espectacles de carrer amb altres creats per a ser interpretats en grans escenaris.

Avui tindrà lloc la jornada inaugural amb l’actuació de Pepa Plana en “Paradís Pintat” a les 22.15 hores en la Casa de la Cultura.

Demà, La Pera Limonera actuarà amb “Plors de cocodril” a les 12.00 hores en la Casa de la Cultura amb una obra per a públic familiar. A les 16.30 hores, en la placeta de l’Església Genovessa Teatral interpretarà l’obra del mateix nom, també per a públic infantil i familiar.

El Frontó acollirà a les 17.30 hores a la Companyia Pepa Cases que interpretarà “Volat”, una obra per a tots els públics, i a les 18.00 hores l’actuació de la batukada Ravatukem.

Les obres es traslladaran de nou a la Casa de la Cultura on a les 19.30 hores Perez&Disla interpretarà “Carinyo”, obra no recomanada per a menors de 16 anys. La jornada del dissabte la tancarà Uparte amb “Todo en caja” que actuarà en el Poliesportiu a les 23.00 hores.

El diumenge en la plaça d’En Blasc la companyia Circ de Jocs durà a terme “La canicada” que, des de les 11.00 hores, combinarà teatre i jocs per a fomentar la participació dels més menuts. Ja a la vesprada, a les 16.00 hores, la placeta de l’Església acollirà una nova actuació per a públic infantil de Genovessa Teatral.

El cicle de Capsigrany 2018 ho tancarà La Ravalera amb “Instruccions per a no tenir por si ve la pastora”. La representació tindrà lloc en la Casa de la Cultura a les 18.00 hores i està dirigida a un públic jove-adult.