Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Millora en el camí rural del Bovalar a Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha dut a terme una important actuació en el camí del Bovalar. El consistori ha reforçat el terraplè existent i ha ampliat l’espai perquè giren vehicles de grans dimensions excavant la roca. La inversió s’ha situat entorn dels 26.000 euros. Amb la roca i materials extrets en una part s’ha reforçat el mur en la part inferior. També s’han utilitzat roques de majors dimensions procedents d’una pedrera. L’actuació havia sigut demanda pels veïns i permetrà millorar el pas de vehicles en el camí rural que condueix cap a la Partida de Dalt.