Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Èxit de la IV Volta Ciclista a Vilafranca

Durant el cap de setmana Vilafranca ha viscut una nova edició de la Volta Ciclista a Vilafranca, Memorial Jofre Grau Biosca. Entorn d’un centenar de corredors de categoria cadet han recorregut les carreteres de l’entorn de la localitat. Enguany la prova ha ampliat el seu recorregut travessant Portell, Cinctorres, Castellfort i Benassal.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha valorat l’edició i s’ha felicitat als organitzadors. En aquest sentit cal ressenyar que la volta ha omplert d’activitat els principals carrers del municipi durant el cap de setmana. Així mateix ha propiciat que els hotels de la zona s’òmpliguen d’esportistes i familiars. A més dels ciclistes la volta arrossega un gran nombre d’acompanyants. Des de l’Ajuntament s’ha felicitat de manera especial a tots els que fan possible la prova.
Éxito de la IV Volta Ciclista a Vilafranca