Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

El Club de Futbol Vilafranca en perill d’extinció

Després de la fi del mandat de l’actual junta directiva del Club de Futbol Vilafranca no s’han presentat sol·licituds per a formar un nou ens directiu. D’aquesta forma, tant des de l’antiga junta del club com des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca s’anima al fet que els socis i simpatitzants del club formen una nova junta.

Sabent que un mandat de 4 anys és, possiblement, massa llarg, des de l’entitat es proposa la possibilitat de realitzar juntes d’1 o 2 anys que puguen prorrogar-se en el temps.

Així mateix, s’assenyala que en aquests moments el club no afronta cap problema econòmic, ja que entre la subvenció de l’Ajuntament, les quotes dels socis, loteries, publicitats i venda d’entrades en taquilla entre uns altres el club pot afrontar les seues despeses.

Quant a la plantilla, es considera que el nombre d’amateurs és bastant ampli i que aquest pot augmentar amb jugadors del municipi que han format part d’altres equips. No obstant açò, en juvenils si que seria necessària la incorporació de 3 o 4 jugadors.

D’altra banda, l’equip de Futbol Sala Femení no presenta cap problema, ni econòmic ni de plantilla. A més, les jugadores han manifestat la seua intenció d’autogestionar-se sempre que siga possible i, així, ajudar a la nova junta en les seues funcions.

Cal recordar que el Club de Futbol Vilafranca és històric en la província ja que compta amb 40 anys de vida.