Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Homenatge als majors a Vilafranca

L’Associació de pensionistes i jubilats Francolí de Vilafranca ha retut homenatge a dos dels seus socis. Ha sigut en la tradicional jornada festiva que organitza cada any l’entitat. Els homenatjats han sigut Samuel Guardiola Prats i Julia García Centelles. La jornada s’ha iniciat amb una missa i ha continuat amb la ronda pels carrers de la localitat fins al domicili dels homenatjats. El dia ha comptat amb la col·laboració de la Rondalla i Grup de Ball de Vilafranca que ha posat la nota musical i el ball.