Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Obertura de la piscina

Ja ha obert les seues portes la piscina de Vilafranca. En les setmanes prèvies a la seua posada en funcionament l’Ajuntament s’ha encarregat de la neteja i posada a punt de totes les instal·lacions. Així mateix, s’ha tallat la gespa i s’ha reparat una canal que va quedar danyada com a conseqüència de les nevades. L’empresa local Esport i Diversió és l’encarregada de la gestió del recinte esportiu. L’horari de la piscina és de 12h a 20h de dilluns a diumenge.