Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Entre el 26 i el 29 de juliol arriba l’Aplec dels Ports a Vilafranca

Vilafranca acull del 26 al 29 de juny la XL edició de l’Aplec dels Ports. Les activitats començaran el dijous 26 amb l’obertura del menjador a les 20.00 hores i diverses actuacions musicals des de les 22.30 hores. El divendres la jornada començarà a les 17.00 hores amb la projecció d’un documental sobre el certamen. Durant tota la vesprada se succeiran diferents projeccions audiovisuals, presentacions literàries i actuacions musicals de grups com Auxili i Roba Estesa que duraran fins a altes hores de la matinada.

El dissabte una ‘despertà’ iniciarà els festejos a les 08.00 hores. Activitats per als més menuts com a jocs i contacontes, una trobada de muixarangas, xarrades i, com no, música per a tots amb noms com Zoo o Xavi Sarrià ompliran l’agenda lúdic-cultural del dia.

El diumenge, últim dia de l’Aplec dels Ports 2018, hauran jocs tradicionals per a tots, música amb Pep Gimeno “Botifarra” i una actuació del pallasso Nandet. Després del tancament del festival la música seguirà durant tota la nit.

Cal assenyalar, a més, que durant tot el cap de setmana es podran visitar les exposicions “40 anys d’Aplec” i “Sabies què”.