Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Aplec i festes sense agressions sexistes a Vilafranca

L’Aplec dels Ports i la Comissió de festes 2018 de Vilafranca, amb la col·laboració de la regidoria d’Igualtat, han convocat a associacions i col·lectius de la localitat per a una reunió contra les agressions sexistes. El motiu és previndre i actuar davant possibles casos d’abusos i agressions durant les festes al poble.

En la reunió, que tindrà lloc aquesta vesprada a les 19 hores al 1r pis de l’antic hospital (davant del portalet de Sant Roc) es tractarà el protocol d’actuació que s’ha elaborat per a combatre aquestes situacions.