Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

S’obri el termini de les ajudes Leader

Després de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana de la línia d’ajudes Leader per al desenvolupament rural s’obri el termini per a presentar sol·licituds. Així, tots aquells interessats a presentar els seus projectes a les ajudes Leader poden fer-ho fins al pròxim 4 de setembre.

L’encarregat de gestionar les ajudes a les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat és el Grup d’Acció Local AltMaesPorts des d’on es realitzen diferents xarrades informatives a entitats públiques i privades sobre la tipologia de les ajudes i els possibles beneficiaris de les mateixes. Pròximament es duran a terme noves sessions informatives a diferents municipis d’ambdues comarques.

Les ajudes s’engloben dins del Programa de desenvolupament rural de la Comunitat Valenciana 2014-2020.