Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Èxit del V Festival de Música 775 de Vilafranca

Vilafranca va viure el passat cap de setmana el V Festival Música 776 amb una gran assistència de públic. Sota la direcció de Pere Joan Carrascosa es van dur a terme quatre concerts que van ser molt bé rebuts per veïns i visitantes.

La Casa de la Cultura va acollir l’actuació de Gabriel Schwabe y Michail Lifits. La plaça de l’Església va comptar amb Nesrine Belmokh, Mathieu Saglio i David Gadea. La Casa de la Música va acollir “De París a Rio” amb l’actuació de Gabriel Schwabe, Bernhard Schmidt, Miguel Cariñena, Josep Trescolí, Pere Joan Carrascosa i Belén Roig.

Finalment, cal destacar que la clausura del certamen va tenir lloc al paratge natural de Les Coves del Forcall. Entre natura, els assistents van gaudir amb les peces interpretades per Bernhard Schmidt, Miguel Cariñena, Josep Trescolí i Pere Joan Carrascosa.

Èxit del V Festival de Música 775 de Vilafranca