Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca inicia les festes patronals en honor de Sant Roc

Vilafranca dóna començament avui a deu dies de festa plens d’activitats. La jornada comença a primera hora amb el muntatge dels cadafals a la Plaça Don Blasco, epicentre de les celebracions taurines. Al migdia, el tradicional volteig de campanes anunciarà als veïns l’inici de les celebracions patronals i, a la vesprada, se succeiran les finals del campionat de frontenis i el de futbol sala. A la nit, al Parador de Festes serà l’escenari de l’acte de presentació de les i els representants de les festes.

De matinada, la festa continua amb una discomòbil a la Tasca i la prova del bou Navajito de la ramaderia de Miguel Beteta Gallego.

Demà dissabte, el Club de Caçadors La Villafranquina organitza el tir al plat al Pla de Mosorro. També està prevista una concentració i eixida motera i, els més menuts, podran assistir a un espectacle infantil. Al migdia s’inaugura la Tasca del carrer Torreta amb una festa de la cervesa.

Durant la vesprada hi ha diferents opcions d’entreteniment com la Festa del Bigot a la Tasca, el Tardeo amb actuacions musicals i l’exhibició taurina. A la nit, dos bous embolats, l’orquestra La Red i una discomòbil.

Vilafranca inicia les festes patronals en honor de Sant Roc