Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca clausura unes festes molt participatives

19/08/2018 La penúltima jornada de les festes va començar ahir dissabte amb un encierro i bou embolat infantil. Al migdia, els més menuts també es van divertir amb l’humor groc i les atraccions aquàtiques. A la vesprada aquest popular joc es va realitzar en la seua versió per als adults provocant més d’un somriure. A les 18 hores es va provar el bou Avispado de la ramaderia La Laguna patrocinat per la penya El Ventanillo i el tardeo a la Tasca va oferir l’actuació de Les XL amb l’espectacle “Abandona’t molt”.

Després del sopar es va embolar el bou de la vesprada i la festa va arribar amb l’orquestra Àgora i una discomòbil a la Carpa de Festes.

Avui diumenge al matí està prevista una visita guiada per la Vilafranca modernista realitzada per Guillem Monferrer i el concurs televisiu Màster Xef per a xiquets i xiquetes a la Tasca. A la vesprada, aquest mateix emplaçament acull l’actuació de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries amb l’espectacle “25 anys dels Quicos”. Les festes d’enguany acaben aquesta la nit amb el correfocs i l’espectacle del grup d’animació local La Xalera.