Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca celebra el Dia del Llosar

El 8 se setembre Vilafranca va celebrar la festivitat de la Mare de Déu del Llosar. La jornada es va iniciar amb l’eixida de la processó des de l’església parroquial. Com és habitual en els últims anys la processó va canviar el seu recorregut tradicional per a passar per davant de la residència de majors.

Una vegada la comitiva va arribar a l’ermitori es va celebrar la missa. A la vesprada, després de la novena, va tenir lloc el concert de la Va unir Musical de Vilafranca en la plaça de l’ermitori. Després va tornar la processó.

A la nit es va ballar el Ball Pla en la Plaça Don Blasco.
Vilafranca celebra el Dia del Llosar