Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

110.000 euros per a restaurar l’ermita de Sant Roc

- L’església cedirà durant 25 anys l’ús del temple a l’Ajuntament

L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha anunciat que es dedicaran 110.000 euros per a restaurar l’ermita de Sant Roc.

“Després d’anys d’esforç, gestions i treball, la Generalitat Valenciana aportarà 40.000 euros, el bisbat 35.000 i l’Ajuntament altres 35.000 per a dur a terme les accions més urgents de consolidació de l’ermita i així evitar la seua ruïna”, ha indicat l’alcalde qui ha recordat que des de fa més de 15 anys s’han mantingut contactes amb tots els directors territorials i administracions de la Generalitat.

Així mateix, el pròxim dia 17 se signarà l’acord pel qual el bisbat de Sogorb-Castelló cedirà l’ermita a l’Ajuntament i, en definitiva, al poble de Vilafranca, per espai de 25 anys per a poder desenvolupar en l’ermita tot tipus d’esdeveniments culturals.

“Abstenció incomprensible”

Óscar Tena ha lamentat que el PP i Compromís s’hagen abstingut en l’acord que desbloqueja “després de 40 anys d’ermita tancada, la restauració del temple”. L’alcalde ha manifestat: “No entenem l’abstenció del PP i del grup municipal de Compromís de Vilafranca quan ha sigut una conselleria dirigida per un conseller de Compromís i amb un director territorial també de Compromís, la que ha atès la petició de restaurar Sant Roc amb una aportació de 40.000 euros. Més enllà de qui pertany l’ermita, han d’entendre que estem treballant per restaurar el patrimoni de Vilafranca”.