Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Així ha començat el curs escolar al col·legi Don Blasco de Alagón

- S’incorpora com a novetat una hora de tutoria setmanal per a treballar amb el grup

- Es manté el mateix horari que l’any passat per a un curs que acabarà el 20 de juny

Enguany 151 alumnes han iniciat el curs al CEIP Don Blasco de Alagón de Vilafranca. 12 d’ells s’han incorporat en el curs d’infantil de 3 anys. L’horari lectiu és el mateix que l’any passat, de 9.00h a 13.00h al setembre i juny, i de 10.00h a 13.30h i de 15.30h a 17.00h d’octubre a maig. El curs acabarà el 20 de juny.

La plantilla de professors està tancada a falta de l’adjudicació de dues places aquesta setmana. Cal indicar, a més, que tots els tutors són mestres amb plaça definitiva.

Com a novetat, enguany hi haurà una hora de tutoria per curs per a treballar amb el grup. La Plàstica es realitzarà en anglès en tota Primària i hi haurà dues hores de Música en tots els cursos. A més, es continuaran organitzant tallers internivells en Infantil i Primària, així com diferents programes com els de motor, escacs i reflexos. D’igual manera, es continuarà treballant el pla comarcal de robòtica i programació. Quant al programa de natació, es realitzarà en 3r i 6é de Primària.

Cal dir que es manté el funcionament del banc de llibres en coordinació amb l’AMPA. D’igual manera, contínua també el nou sistema TokApp de comunicació a través del mòbil. Així mateix, es tornaran a coordinar activitats amb l’AMPA i Secundària. L’horari d’atenció als pares serà al setembre de 13.00h a 14.00h. Es pot accedir a més informació a través del blog de l’escola: escolavilafranca.blogspot.com

El menjador

Després de les obres realitzades aquest estiu, s’han ampliat les instal·lacions de cuina i menjador i s’ha incorporat nou material. L’Ajuntament de Vilafranca ha realitzat el projecte d’una obra que paga la Conselleria de Educació i que donarà servei a alumnes d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius i professorat. S’està ultimant l’obertura.

En aquest curs s’han demanat un total de 77 ajudes de menjador, 17 més que en l’anterior. No obstant, des del CEIP Don Blasco de Alagón es donaran 10 ajudes pròpies en funció de la puntuació de les de Conselleria.