Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Cinta Tena, Laia Cañes i Esther Altabás protagonitzaran Campiones Invisibles

-Entreparets i l’Ajuntament de Vilafranca organitzen una xarrada sobre la dona en l’esport

Cada any, amb motiu de la carrera de muntanya Entreparets de Vilafranca, s’organitza una xarrada al voltant del món de l’esport. Enguany els organitzadors de la Carrera Entreparets i l’Ajuntament de Vilafranca pretenen visibilitzar a les campiones. Amb el títol “Campiones invisibles” els assistents podran conèixer l’experiència de la vilafranquina Cinta Tena, campiona d’Espanya de llançament de martell al 2007. També estarà present Laia Cañes, subcampiona del món al 2018 de carreres de muntanya. Així mateix es comptarà amb la presència d’Esther Altabàs, campiona del món de Taekwon-Do ITF 2016. També es projectarà el documental Campiones Invisibles. La xarrada, moderada per Violeta Tena, se celebrarà el dia 22 a les 19h a la Casa Social de Vilafranca.