Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Avança la rehabilitació de l’antiga Llotja de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca està duent a terme els treballs de rehabilitació de l’antiga llotja de la localitat. La primera planta de l’edifici es convertirà en un nou centre de visitants i lloc que permetrà conèixer els valors ambientals i patrimonials del municipi.

L’alcalde, Óscar Tena, ha indicat que la primera fase se centra en la rehabilitació del local, el canvi de finestres, paviment i serveis. En fases posteriors arribarà la calefacció, les instal•lacions sanitàries i el sòl radiant. L’últim procés consistirà en el mobiliari i l’equipament per a donar a conèixer els recursos naturals, el patrimoni i l’entorn de la Vila. D’aquesta manera es complementarà l’edifici que, en la part superior, ja alberga el Museu de la Pedra en Sec. El local estarà adaptat per a l’accés de persones amb discapacitat.
Avança la rehabilitació de l'antiga Llotja de Vilafranca