Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Taller intergeneracional a Vilafranca

Dins de les jornades dels majors de Vilafranca, que enguany arriben a la seua tretzena edició, s’ha celebrat un taller de convivència intergeneracional en el col•legi públic Don Blasco de Alagón de Vilafranca. Lledó Ballester, educadora social de la Mancomunitat Comarcal Els Ports ha sigut l’encarregada de coordinar l’activitat que s’ha celebrat en l’aula. Xiquets i majors han interactuat sobre les seues experiències, vivències i manera de veure la realitat de la vila.
Taller intergeneracional a Vilafranca