Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

950.000 euros per a solucionar l’evacuació d’aigua a Vilafranca

Després d’anys de demandes a les administracions la Diputació de Castelló ha licitat les obres de construcció d’un nou sistema d’evacuació d’aigües pluvials per a Vilafranca. L’actuació, pressupostada entorn de 950.000 euros, preveu la construcció d’una nova canalització que permetrà separar aigües fecals i pluvials. L’aigua de pluja s’evacuarà directament al barranc de la Fos. D’altra banda les aigües fecals aniran a una bassa reguladora, que també s’inclou en el projecte. D’aquesta manera es podrà estabilitzar el cabal que arriba a la depuradora quan es produeixen pluges torrencials.

L’obra és molt esperada a Vilafranca i arriba després de la constant insistència del municipi per a fer-la efectiva i, així, solucionar problemes d’acumulació d’aigua en els carrers de l’entorn de l’Avinguda de Castelló, a l’altura de la Casa de la Cultura.