Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca convoca els premis Explorador Andrés

El guardó s’atorga al millor treball fi de grau, màster o tesi relacionat amb el municipi

Vilafranca ha convocat una nova edició del premi Explorador Andrés que cada any atorga al millor treballe fi de grau, fi de màster o tesi relacionat amb la localitat. El premi es va convocar amb motiu del 775 aniversari de la Carta Pobla i ja s’ha convertit en un referent en la investigació. Se seleccionaran treballs que contribuïsquen a millorar el coneixement de la història local i/o a desenvolupar iniciatives i projectes que ajuden a millorar la qualitat de vida dels veïns.
Tots aquells interessats a presentar el seu treball al certamen poden fer-ho fins a l’1 de desembre. La quantia del premi és de 2.000 euros.
Cal assenyalar que en les passades edicions s’han premiat treballs sobre la Casa dels Brusca, l’arxiu notarial de Vilafranca o un inventari sobre els arbres monumentals del terme municipal.