Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Les pluges donen un alleujament al proveïment d’aigua a Vilafranca

Les intenses pluges que s’han produït en els últims dies han permès millorar el proveïment d’aigua a la localitat. Els 170 litres arreplegats han propiciat que la deu de la Tosquilla, un dels punts de proveïment, siga suficient per al consum humà i la indústria local.
Cada dia, de la deu arriben al dipòsit 1200 metres cúbics. D’aquesta manera no s’ha de bombar dels pous. Durant unes setmanes la localitat podrà proveir-se íntegrament de l’aigua que arriba de la deu.