Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Taller de teatre a Vilafranca

Els Ajuntaments de Vilafranca i Morella, juntament amb l’UJI duran a terme el cap de setmana del 10 i 11 de novembre un taller d’iniciació al teatre impartit per Regina Prades, actriu, directora i professora d’art dramàtic.
El taller tindrà lloc en la Casa de la Cultura de Vilafranca en horari de 10h a 14h i de 16h a 20h. Per a més informació consultar amb la Seu del Nord de l’UJI en seudelnord@uji.es o en la web www.campusobert.uji.es