Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Poda dels xops de les Fonts del Llosar a Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha realitzat la poda dels xops de les Fonts del Llosar. La Tinent Alcalde, Silvia Colom, ha explicat que s’han retirat les branques dels vuit xops més pròxims als jocs infantils. Una empresa especialitzada s’ha encarregat dels treballs. D’aquesta manera s’evitarà la caiguda de branques sobre aquest espai infantil. També s’han retirat branques mortes que podien desprendre’s com a conseqüència dels forts vents que bufen durant la tardor i l’hivern. L’Ajuntament té previst seguir amb els treballs el pròxim any en la resta d’arbres de la zona.