Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Campanya per a evitar joguets sexistes a Vilafranca

L’Agència d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca ha posat en marxa per a aquest Nadal una campanya de conscienciació contra els prejudicis sexistes en els regals nadalencs. Així, ha elaborat una llista de consells a tenir en compte.

D’aquesta manera, entre les recomanacions està la d’evitar els joguets que transmeten la idea de ser de xiquets o de xiquetes. Així s’incideix en que “no hi ha colors de xiquet o de xiqueta”. També, s’aconsella evitar els joguets, jocs o videojocs violents.

De vital importància és que siguen segurs i estiguen d’acord amb la seua edat, així com que fomenten la cooperació, el desenvolupament de les habilitats afectives i personals i, per descomptat, la igualtat.