Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

La Unió Musical de Vilafranca felicita el Nadal

La Unió Musical de Vilafranca ha obsequiat als afeccionats a la música amb el tradicional concert de Nadal. La formació que dirigeix Pau Monfort Pitarch ha interpretat El Trencanous, un clàssic entre els clàssics que narra la història de la xicoteta Clarita qui en la vespra de Nadal rep el regal d’un trencanous de fusta que al llarg de la nit cobra vida i li acompanya a viure increïbles aventures. El concert, com ja ocorreguera en Santa Cecilia, s’ha desenvolupat a la Casa de la Música, lloc que substitueix al Parador de Festes fins que es construïsca la nova instal•lació polifuncional.
La Unió Musical de Vilafranca felicita el Nadal