Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Concentració i minut de silenci contra la violència masclista, avui a Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha convocat aquest matí a les 12h una concentració i minut de silenci contra la violència masclista. La concentració manifestarà el rebuig i condemna pel recent assassinat d’una jove, de 17 anys, resident a Reus (Tarragona), a les mans de la seua parella i en memòria de les sis dones assassinades només durant el mes de gener. La concentració tindrà lloc a les 12h davant de les oficines municipals de l’Avinguda del Llosar de Vilafranca.