Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Dimiteixen els dos regidors del PP a l’Ajuntament de Vilafranca

Els dos regidors del Partit Popular a l’Ajuntament de Vilafranca: Vicente Marín Monfort i Alfonso Prades Alcón han presentat la seva dimissió en el ple ordinari que l’Ajuntament de Vilafranca ha celebrat aquesta tarda. L’anunci de la dimissió s’ha realitzat en el torn de precs i preguntes. El portaveu del PP, Vicente Marín ha estat l’encarregat de explicar-ho. Marín ha assenyalat que presenten la dimissió “perquè no ens agrada la política del PP a nivell nacional i provincial i vam decidir que ho deixem. Hem lluitat a Castelló per coses i és com si parlares amb la paret”. L’alcalde de Vilafranca els ha agraït la tasca desenvolupada en la legislatura i la cordialitat que s’ha mantingut en els plens i en el dia a dia del municipi i els ha desitjat el millor en la faceta personal i professional. L’edil Alfonso Prades Alcón ha assenyalat que per part del partit hi ha hagut “falta de serietat” per part del partit.