Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca s’uneix per a reivindicar els drets de les dones

Homes i dones de totes les edats s’han mobilitzat a Vilafranca amb motiu del Dia Internacional de la Dona 2019. D’aquesta forma, des del monument en honor a la dona treballadora, l’estàtua de la planxadora de calces, ha partit una marxa reivindicativa en la qual ha participat el Grup de Dones. Després de la marxa, s’ha dut a terme una concentració i lectura de manifest en el Parc Na Violant Escuder en la qual també han participat els alumnes del CEIP Balasc d’Alagó i de l’IES. L’equip de govern ha participat en totes les activitats dutes a terme.

Així mateix, Vilafranca celebra aquests dies la Setmana de la Dona amb diferents activitats com una cafè-tertúlia en el qual van participar totes les dones i xiquetes de la campanya municipal “Dones Extraordinàries”; i diferents tallers per la igualtat en els centres educatius.

A més, el diumenge es durà a terme el recital poètic “Em dic Maria” a càrrec de la Ravalera Teatre a les 12h i el dinar de germanor del Grup de Dones. Els actes del Dia de la Dona acabaran el dijous 14 amb la inauguració de l’exposició “Dones Extraordinàries” a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament i un taller de la Fundació Isonomia de l’UJI per la promoció de la igualtat efectiva de dones i homes per als alumnes del col·legi.
Vilafranca s'uneix per a reivindicar els drets de les dones