Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Visita a la Covatina de Vilafranca

El Museu de la Valltorta ha organitzat una visita a les pintures rupestres de la Covatina de Vilafranca. És la primera vegada que des del Museu de la Valltorta s’organitza una visita d’aquestes característiques. El guia Francesc Bellmunt ha sigut l’encarregat d’explicar a 40 persones la importància d’aquestes pintures rupestres. A la Covatina apareixen 12 pintures rupestres. Aquestes pintures es poden visitar també de manera virtual a través d’aquest enllaç: http://turismevilafranca.es/4d/

Vilafranca posseeix al seu terme municipal una gran quantitat d’abrics rupestres. Els més recents a haver sigut descoberts són els de la Volta Espessa i La Ferranda. Recentment l’Ajuntament de Vilafranca, amb ajuda de la Conselleria d’Educació, ha procedit al seu tancament perquè puguen ser visitables.