Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Jornada informativa sobre els Cicles Formatius de Grau Mitjà en l’IES Vilafranca

L’IES Vilafranca acull el pròxim 9 d’abril a partir de les 18.30h una jornada informativa sobre els Cicles Formatius de Grau Mitjà. D’aquesta forma, es donaran a conéixer cicles del CIPFP Benicarló, de l’IES Politècnic de Castelló i de l’IES Vilafranca.

En el cas del centre de Benicarlò es parlarà sobre els cicles: Producció Agroecològica, Cuina i Gastronomia, Instal·lacions de Producció de Calor i Instal·lacions Frigorífiques i de Climatització. Quant a l’IES Politècnic l’Orientadora del Centre informarà sobre la seua oferta acadèmica. Finalment, de l’IES Vilafranca s’explicaran els cicles Cures Auxiliars d’Infermeria, Emergències Sanitàries, Farmàcia i Parafarmàcia i Atenció a Persones en Situació de Dependència. En acabar es mostrarà una experiència d’aula i es visitarà el centre.
Jornada informativa sobre els Cicles Formatius de Grau Mitjà en l'IES Vilafranca