Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

“Flora ornamental de Vilafranca”, el darrer llibre del vilafranquí Ricard Pitarch

Divendres passat dia 19, el biòleg Ricard Pitarch va presentar a la casa social de Vilafranca el seu nové treball, inspirant-se una vegada més en la vegetació de la seua terra.

“Flora ornamental de Vilafranca” és un exhaustiu estudi sobre l’ornamentació del poble i la decoració dels carrers i cases a través de tota classe de plantes i flors. Un llibre molt visual, apte per a qualsevol tipus de lector, independentment de la seua edat i coneixements sobre el tema.

En aquest treball, el vilafranquí, guardonat amb el Premi Ciudat de Castelló de Ciències Experimentals i Tecnologia 2018, s’ha encarregat de passejar pels carrers de la localitat i anotar allò que es trobava penjat de finestres i balcons. Per a crear així un llibre protagonitzat per una mostra de l’essència d’aquest municipi i el seu clima.