Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

L’espectacle “Contrapuntum” arriba a Vilafranca de la mà d’Armando Bonet i Josep Sancho

Música clàssica, contemporània i teatre units gràcies a la imaginació i la creativitat es van pujar a l’escenari de la sala Carles Pons dissabte passat dia 20 aconseguint omplir-la de riures i aplaudiments.

Un clarinetista clàssic i un actor van protagonitzar un espectacle d’allò més peculiar que consistia en la interpretació de les millors obres clàssiques i contemporànies de la història de la música amb diversos instruments, alguns d’ells gens convencionals: des d’un violí a una serra. Tot això, acompanyat per jocs de llums.

Aquesta actuació dirigida a un públic familiar també va necessitar de la participació del públic. Així es van unir els gustos de tots els membres de la casa gràcies a la seua àmplia lectura, provocada per la fusió entre teatre, mim, humor i música que va garantir la comprensió i les riallades de tots els assistents.