Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Transhumància i desafiament de ramaderies aquest cap de setmana a Vilafranca

La Penya Taurina Vilafranca organitza aquest dissabte 1 de juny un complet programa festiu que inclou, entre altres actes,el II Desafiament de ramaderies i com a novetat una exhibició de transhumància.

D’aquesta manera, els actes començaran a les 9 hores amb la recepció dels cavallistes participants en l’exhibició de transhumància. Des de la plaça de bous eixiran a la trobada dels animals procedents del ferro Javier Tarrega “El Gallo” de Moncofa. Així, l’esmorzar camperol tindrà lloc als corrals de la transhumància. L’arribada dels caps de bestiar guiats pels cavalls, sobre les 13 hores, serà per la carretera de Castellfort camí de la plaça de bous. Allí se soltaran dos vaques de la ramaderia. Després tindrà lloc el dinar amb els socis de la penya i els cavallistes participants en l’exhibició.

La vesprada comptarà amb el II Desafiament de ramaderies, previst per a les 17 hores. Els animals dels ferros de Raúl Izquierdo de Codo (Saragossa), Rafael Alarcón de Pastriz (Saragossa) i Hnos. Navarré de Mora de Rubielos (Terol) competiran per mostrar la seua bravura en la plaça de bous de Vilafranca.

El ‘tardeo’ amb l’actuació de Cositas buenas i productes de la zona amb vi i cervesa, donarà pas a la festa nocturna, 24 hores, amb la discomòbil Nighttology World.