Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca inaugura aquest divendres la distinció de Capital Cultural Valenciana 2019

-Tota la societat vilafranquina estarà representada en la gala de la Casa de la Cultura a les 22h

Vilafranca és des del passat 25 d’abril Capital Cultural Valenciana. Un nomenament atorgat per la Conselleria de Cultura i que ostenta amb Altea (Alacant). El municipi dels Ports serà fins al 25 d’abril de 2020 seu de la cultura i la participació en la Comunitat.

Així les coses, aquest divendres 7 de juny a les 22h, la Sala de Teatre Carles Pons de la Casa de la Cultura acollirà la presentació de Vilafranca Capital Cultural Valenciana. En l’esdeveniment estarà representada tota la societat vilafranquina, la qual ha fet possible aquest reconeixement.

Cal assenyalar que Vilafranca va aconseguir la capitalitat cultural gràcies a la gran labor de dinamització sociocultural que es realitza de forma continuada durant tot l’any. Una labor que implica no només el consistori municipal sinó a tot el teixit associatiu i empresarial de la localitat. Música, teatre, cinema, literatura, esport i activitats d’allò més variat conformen l’agenda mensual de Vilafranca. Una agenda de caràcter participatiu, interdisciplinari i intergeneracional.