Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca disfruta de l’exhibició de transhumància i el desafiament de ramaderies

La Penya Taurina Vilafranca va organitzar dissabte passat una jornada festiva on es va viure per primera vegada una exhibició de transhumància.

Una bona quantitat de cavallistes van participar d’un acte amb eixida a la plaça de bous. Des d’allí es van dirigir a buscar els animals de la ramaderia de Javier Tarrega “El Gallo” de Moncofa. Després de l’esmorzar camperol, l’arribada dels animals guiats pels cavalls a Vilafranca va ser per la carretera de Castellfort. Després, a la plaça de bous, es van soltar dos vaques de la ramaderia. El dinar amb els socis de la penya i els cavallistes participants va arribar més tard.

La vesprada va comptar amb el II Desafiament de ramaderies. Els animals dels ferros de Raúl Izquierdo de Codo (Saragossa), Rafael Alarcón de Pastriz (Saragossa) i Hnos. Navarré de Mora de Rubielos (Terol) van mostrar la seua bravura a la plaça de bous de Vilafranca.

El ‘tardeo’ amb l’actuació de Cositas buenas i productes de la zona amb vi i cervesa, va donar pas a la festa nocturna amb la discomòbil Nighttology World.