Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Cap de setmana esportiu a favor de la Síndrome MEF2C a Vilafranca

El divendres 14 i el dissabte 15 de juny Vilafranca gaudirà de diferents activitats organitzades pel Centre Excursionista favor de la investigació de la Síndrome MEF2C. Així les coses, el divendres a les 22h a la Casa Social es projectarà el documental “Free Solo”. El dissabte, les activitats començaran a les 9h amb una escalada solidària amb esmorzar en el Càmping Caburei. A més, hi haurà una caminada solidària a la Gotera que eixirà des de l’alberg La Parreta. La ruta la guiarà l’enginyer forestal local, Victor Gargallo. Durant el dia es vendran polseres solidàries.