Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca celebrarà Sant Cristòfol aquest cap de setmana

Vilafranca viurà aquest cap de setmana els festejos en honor a Sant Cristòfol amb una gran varietat d’activitats programades i organitzades pels majorals de Sant Cristòfol 2019.

El dissabte 29 a les 14h hi haurà un dinar de socis en el local polivalent de la carretera de Castellfort, a les 17h vaques en la plaça de bous i a les 19h berena de socis. Ja a la nit, a les 22.30h Ball Pla en plaça En Blasc. La festa s’allargarà fins a altes hores de la matinada amb l’actuació de la macrodiscomòbil Bandalay.

El diumenge la tradicional processó de Sant Cristòfol serà a les 11h. Seguidament arribarà la missa en honor al Sant que tindrà lloc en l’ermita de la Verge del Llosar. En acabar hi haurà un vermut popular i es beneiran els automòbils.