Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca se suma al Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ

Demà divendres dia 28 de juny té lloc el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ. Vilafranca ha volgut sumar-se a les activitats de reivindicació dels drets de les persones LGTBIQ (Lesbianes, Gais, Transgènere, Bisexuals, Intersexuals i Queer) perquè la població se sensibilitze amb la causa i es comence a treballar contra la LGTBIfobia des de la base.

Tal és així, que la setmana passada es va dur a terme en l’IES Vilafranca un taller de pintura mural per a tot l’estudiantat organitzat pel mateix IES, l’AMPA del centre i l’Agència d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca. Els alumnes, dirigits per Artur López de Tripas Aerosol i la il·lustradora Alba Bla, van dibuixar dos grans murals a favor de la diversitat sexual i de la igualtat. A més, els xiquets, xiquetes i joves del municipi van adquirir valors basats en la igualtat i la diversitat sexual, així com en el treball en equip i el reciclatge per a fomentar també la importància de la preservació del medi ambient.

Des de l’Agència d’Igualtat de Vilafranca es duen a terme diferents activitats durant l’any per a conscienciar als veïns i veïnes sobre la importància de la integració i el respecte cap a totes les persones independentment de la seua condició sexual o de gènere per a aconseguir una societat més justa i igualitària. El passat 17 de maig el municipi es va sumar també a les celebracions del Dia Internacional contra la discriminació sexual i de gènere amb una pancarta en la façana de l’ajuntament en la qual es podia llegir que Vilafranca vol un “món lliure de LGTBIfobia”.
 Vilafranca se suma al Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ