Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Cap de setmana de cultura, patrimoni i festa en Vilafranca

Vilafranca encara l’últim cap de setmana de juny amb una gran varietat d’activitats per a tots els gustos i edats. Demà dissabte i el diumenge se celebra Sant Cristòfol. El dissabte a les 14h dinar de socis en el local polivalent de la carretera de Castellfort, a les 17h vaques en la plaça, 19h berenar de socis, 22.30h Ball Pla en la plaça En Blasc i per a acabar la nit ball i música amb la macrodiscomòbil Bandalay en la plaça de bous. El diumenge a les 11h començarà la processó que donarà pas a la missa en honor al sant en l’ermita de la Verge del Llosar i a la benedicció dels automòbils.

Així mateix, el diumenge a les 19h Dolces Cançons actuaran a la Sala de Teatre Carles Pons de la Casa de Cultura.

Cal recordar, a més, que durant tot cap de setmana es podrà assistir a les visites guiades al Museu de la Pedra en Sec, a l’Església Santa Maria Magdalena i a l’Ajuntament. Els horaris són, el dissabte, a les 11h, 12h, 17.30h i 18.30h, mentre que el diumenge només hi ha visites al matí a les 11h i a les 12h. Per a més informació sobre les visites consultar amb l’oficina de turisme del municipi.
Cap de setmana de cultura, patrimoni i festa en Vilafranca