Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca aposta pel cinema a l’aire lliure

L’Ajuntament de Vilafranca ha ampliat aquest estiu la quantitat de projeccions dins de ‘Cinema a la fresca’. D’aquesta forma, veïns i visitants podran gaudir, al llarg de l’estiu, de tres pel·lícules, programades entre setmana a la plaça de bous.

Així, aquesta nit a les 22.30h es projectarà la pel·lícula ‘Campeones’ destinada a públic familiar. El dijous 18 serà el torn de ‘Los Increíbles II’ per a públic familiar i l’1 d’agost arribarà l’aclamada ‘Bohemian Rapsody’ (recomanada per a majors de 12 anys).