Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca acull la XXVI Trobada de Bandes de Música Els Ports – Alt Maestrat

Vilafranca va acollir dissabte passat la vint-i-sisena edició de la Trobada de Bandes de Música Els Ports- Alt Maestrat en la qual van participar la Unió Musical de Vilafranca, la Banda de Música Santa Quitèria de Tírig, la Unió Musical Catinenca de Catí, la Banda de Música Font d’en Segures de Benassal i l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Albocàsser.

L’agrupació local, dirigida per Pau Monfort, va interpretar 25 anys (1994-2019) de Trobada de Bandes; el pasdoble 25 aniversari de Pau Monfort; la peça Greeting Prelude d’Igor Stravinski, el tema Happy Anniversary d’Aaron Copland i Anniversary Marcha-cha de Jef Penders.